Over mij

 

Ik ben geboren en getogen in Eersel, een gezellig dorpje onder de rook van Eindhoven. Op mijn dertiende ben ik begonnen met pianospelen. Dit begon op een klein keyboard, maar hobby werd al snel passie en na een paar maanden zelfonderricht besloot ik pianoles te nemen en kreeg ik een “echte” piano. 

In eerste instantie speelde ik vooral filmmuziek en popliedjes, maar tijdens de pianolessen bij mijn eerste pianodocent begon de liefde voor klassieke muziek te groeien. Ik begon meer en meer te spelen, waardoor een studie op het conservatorium een optie werd. 

In de vooropleiding van het conservatorium in Maastricht volgde ik pianolessen bij Joop Celis. Later besloot ik verder te studeren op het conservatorium in Zwolle, daar werd Sepp Grotenhuis mijn pianodocent. Gedurende mijn opleiding in Zwolle heb ik lessen kunnen volgen bij Ralph van Raat, Alan Fraser, en Helena Basilova. Tijdens mijn laatste twee jaar op het conservatorium ontdekte ik dat mijn echte passie bij het geven van pianolessen ligt. In mijn derde jaar heb ik stage gelopen bij muziekschool Quintus in Ijsselmuiden. Hier heb ik vooral ervaring opgedaan in het les geven aan kinderen. In mijn laatste jaar op het conservatorium heb ik stage gelopen bij de lespraktijk van Femke Schoon in Nijmegen (www.femkeschoon.nl). Ik heb daar kunnen ervaren hoe het er in een zelfstandige lespraktijk aan toe gaat. Eind 2022 heb ik mijn eigen website online gezet, om zo mijn activiteit als pianodocent wat op te schroeven.

In 2023 behaalde ik mijn diploma op het conservatorium, ondertussen ben ik ook begonnen met de studie filosofie aan de Radboud Universiteit in Nijmegen.